dijous, 26 de novembre del 2015

Refugiats 5 / Generant opinió



CRISI DELS REFUGIATS



En aquests últims anys, ha anat incrementant-se el nombre d’immigrants que han d’abandonar la seva terra per culpa de la guerra. És molt trist veure com pot haver-hi persones sense sentiments capaces de fer mal i matar qualsevol persona sense cap mirament.



Aquests refugiats necessiten sortir d’aquell infern com sigui possible i intentar de qualsevol manera sobreviure com puguin, sobretot famílies amb fills, que saben que l’única manera de sobreviure és fugir cap on sàpiguen que pot haver-hi alguna esperança de viure millor.



Hi ha gent que no està d’acord que els donem asil als immigrants i els facilitem una mica les coses. Aquests solen ser la gent dels propis països que no tenen asil ni quasi ajudes i que veuen que ara, per als immigrants, estem fent de tot per ajudar-los. Hem de posar-nos en la situació dels immigrants. Nosaltres fugiríem també d’aquell infern i ens agradaria que ens ajudassin a poder tenir un futur millor. Hem d’ajudar aquestes persones en la mesura que sigui possible, tant la gent del país com els refugiats: tots som iguals i tots mereixem asil, aliments, aigua, etc… és igual la raça o la religió de cadascú.



D’altra banda, és difícil ajudar tothom, perquè no tenim diners ni recursos suficients. També hem de dir que hem d’anar amb molta cura que no s’infiltri mala gent als nostres països, ja que amb l’arribada de totes aquestes persones pot haver-hi de tot.



Luna Granados (3r ESPA), 20/10/15

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada