dissabte, 10 de març del 2018

Dia de la dona a Santa Eulària

A la seu de Santa Eulària també hem celebrat el Dia de la dona

A través de la lectura de textos, d'algunes vinyetes de Forges i de vídeos hem reflexionat sobre les desigualtats entre les dones i els homes. 

L'alumnat d'espanyol 1 ha llegit un petit text on s'explicava l'origen d'aquest dia. Després, perquè fos més visual i per entendre millor allò que havien llegit, hem vist dos vídeos sobre el 8 de març. 

L'alumnat d'anglès ha visualitzat el vídeo i a més, han après paraules en anglès relacionades amb la dona treballadora. Paraules com worker (treballadora), equiality (igualtat), free (lliure), brave (valenta), respect (respecte), rights (drets), dreamer (somiadora), entre d'altres. Després, han escrit algunes d'aquestes paraules dins un llaç que cada una ha dissenyat com ha volgut. 




        

L'alumnat d'ensenyaments inicials ha fet la mateixa activitat que l'alumnat d'anglès però enlloc d'aprendre les paraules en anglès les han apreses en espanyol. 





És vera que el paper de la dona ha avançat molt al llarg dels anys, però encara hi ha un gran camí per fer i molt pel que lluitar per aconseguir una societat igualitària real, una societat no sexista.  

FELIÇ DIA DE LA DONA A TOTES! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada